Beste mensen,

Zoals jullie weten is de contributie bij de meeste sportscholen omhoog gegaan wegens het verhogen van het BTW-tarief voor sportactiviteiten. Wij van Mousid Gym zullen niet omhoog gaan met de contributie. Integendeel. We zullen zelfs iets omlaag gaan met onze tarieven.

Alleen om een stuk zekerheid te vragen, zullen we vanaf 1 september 2024 alleen nog met jaarabonnementen werken. Vanaf 1 september bieden we geen halfjaarabonnementen meer aan en bieden we geen maandabonnementen meer aan.

We voeren dit in om minder tijd bezig te zijn met het innen van contributie zodat we ons volledig kunnen richten op het verzorgen van trainingen.

De contributietarieven vanaf 1 september 2024 zullen als volgt zijn:
– 350 euro per 12 maanden voor jongeren tot en met 17 jaar.
– 450 euro per 12 maanden voor senioren vanaf 18 jaar.

Ben je aan het twijfelen of je het leuk zult vinden dan krijg je de kans om 1 maand onze trainingen uit te proberen. Deze maand kost 55 euro voor de jeugd tot en met 17 jaar. En 65 euro voor senioren van 18 jaar en ouder.

Mvg Mousid

Jeugd kickboksen
12 maanden €350
Jeugd kickboksen is een technische en conditionele training. Er wordt gewerkt aan een zuivere kickbokstechniek en sterke conditie. Deze sport geeft kinderen zelfvertrouwen, discipline en weerbaarheid.

Jeugd kickboksen is verdeeld in groepen tot en met 11 jaar en groepen van 12 tot en met 15 jaar.
Volwassen kickboksen
12 maanden €450
Wij bieden kickboksen voor volwassenen aan voor zowel wedstrijdvechters als recreanten. Ook kun je zaktrainingen volgen. We gaan diep in op de techniek en brengen de conditie naar een hoog niveau.
Dames volwassenen
1 maand €50
6 maanden €250
12 maanden €400
Dames kickboksen is gescheiden van de andere kickbokslessen.
Personal training
Prijzen op aanvraag


Om 1-op-1 te padsen en te trainen met onze ervaren trainers kun je personal traininglessen afnemen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor bedrijven en andere groepen om small grouptraining met jouw eigen mensen in te plannen.